Algemene Voorwaarden

ARTIKEL 1: AANGEBODEN DIENSTEN - De aangeboden producten zijn vermeld in de catalogus gepubliceerd op de website De Japanse Zijdewinkel. Elk product gaat vergezeld van een beknopte beschrijving opgesteld door de leverancier.

 

ARTIKEL 2: CLAIMS VAN COUPONS VAN ZIJDE - Elke stof die is geknipt of op maat is gemaakt, kan niet worden teruggenomen, noch valt deze binnen het kader van onze tevreden- en/of terugbetaalgarantie, noch staat de uitoefening van uw herroepingsrecht toe. Ook vintage kleding zoals kimono's, haori's en obi's worden niet teruggenomen. 

ARTIKEL 3: VERSCHILLEN IN KLEUREN - De verkoper is verantwoordelijk voor het meedelen aan de klant van de essentiële kenmerken van de producten. Doordat onze producten vintage zijn, bestaat de mogelijkheid dat de producten (lichte) sporen van tijd laten zien. De producten zijn van goede kwaliteit. De foto's op de site zijn zo nauwkeurig mogelijk, maar kunnen niet altijd een perfecte gelijkenis garanderen met de exacte tint van de kleur van het aangeboden product. Er wordt op gewezen dat computerschermen aanzienlijke verschillen in kleurweergave kunnen hebben.

 

ARTIKEL 4: PRIJSWIJZIGING - De Japanse Zijdewinkel behoudt zich het recht voor om zijn prijzen op elk moment te wijzigen, met dien verstande dat de prijs die op de website verschijnt op de dag van de bestelling de enige is die van toepassing is op de koper.

ARTIKEL 5: DOUANERECHTEN, INVOERKOSTEN EN BELASTINGEN - Met betrekking tot producten die naar landen buiten de Europese Unie worden verzonden, zijn er waarschijnlijk douanerechten, toeslagen of lokale invoerbelastingen. vereist door belasting- of douanediensten. Hun betaling blijft in alle gevallen de verantwoordelijkheid van de koper.

ARTIKEL 6: BETALING - De prijs is verschuldigd bij bestelling. Geaccepteerde betalingen zijn Ideal, overschrijving op de Rabobank, Betaalverzoek, Tikkie, Paypal, Bancontact. Het is aan de koper om zijn betalingsbewijs op te slaan en af ​​te drukken als hij de details van de bankverrichting met betrekking tot de transactie wil bewaren. Betaling per Franse cheque is mogelijk. Stuur uw cheque naar Mme Sader, 1 Moulin de Chanteloube, 36170 Saint Gilles. Betalingen met Paypal worden geaccepteerd. Bij Paypal wordt voor de koper een klein bedrag aan transactiekosten in rekening gebracht. De verkoper behoud zich het recht voor, na 3 dagen het artikel opnieuw te koop aan te bieden indien er geen betaling is ontvangen. Ook bij stapelen dient het aankoopbedrag van de artikelen binnen 3 dagen te worden voldaan, met uitzondering van de verzendkosten, die achteraf worden verrekend.

 

ARTIKEL 7: VERANTWOORDELIJKHEID - De verkoper is in het online verkoopproces slechts gehouden tot een middelenverbintenis; het kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van het gebruik van het internetnetwerk, zoals verlies van gegevens, inbraak, onderbreking van de service, virussen of andere onbedoelde problemen.

ARTIKEL 8: De bezorgkosten gelden voor enkele landen binnen Europa. Indien een land niet vermeld staat, kan de koper de verzendkosten aanvragen. Pakketten kunnen op verzoek van de koper worden verzekerd tegen extra kosten, te betalen door de koper. De verkoper zorgt voor een degelijke verpakking en is niet verantwoordelijk voor fouten gemaakt door enige transporteur. Voor andere gebieden in Europa kunnen andere bezorgkosten gelden en voor overzeese gebieden gelden andere prijzen. 

laatste update 6-9-2023