Zijden kimono perfect artist gesigneerd vogels waaiers bladgoud

Niet in voorraad

Dit is een werkelijk unieke kimono, getekend door de kunstenaar en maker van deze kimono! Deze vintage of antieke natuurzijden kimono is diepzwart van kleur en in perfecte staat. De kimono is geïllustreerd met waaiers en vogels. Vogels staan voor liefde, zorgzaam en een liefdevol hart. 

De kimono is echt rijkelijk geïllustreerd. Er is met gouddraad en volop bladgoud gewerkt. Deze kimono heeft 5 familiemerken en is prachtig bewaard gebleven. De kimono is -zoals ik het zie- na aankoop nooit gedragen of niet opgehaald bij de artist.

Deze kimono is in excellente, ongebruikte nieuwstaat zonder oneffenheden. De kimono is van zuivere natuurzijde en de voering is van natuurzijde of synthetische zijde. Dit pronkstuk is zowel een kledingstuk als een prachtige toevoeging als bijvoorbeeld huisdecoratie.

Al onze kimono's zijn met de hand bewerkt en zowel de buitenkant als de zijden voering zijn met de hand genaaid. Deze type Japanse gelegenheidskimono's worden gedragen door gehuwde vrouwen. De beschildering van elke kimono heeft verschillende betekenissen die gebeden en wensen uitdrukken.

(Globale) maten
Materiaal 100% zijde
Lengte 161cm
Rugwijdte 61cm
Schouderlengte 66,5cm
Gewicht 1100 g
Geschikt voor maat S-XL (36-44)

129,00 € 159,00 €

Zwarte kimono's